WizzAir Xclusive Club – повече детайли, пример Валенсия за 108 лева

До 15 април, цената за едногодишен абонамент към WizzAir Xclusive Club е намалена от 59 лева стандартно на 20 лева за една година (от дата до дата, не за календарна).

Какво дава WizzAir Xclusive Club?

Преференциални цени за много от полетите с до 20 лева по-ниска цена на посока. Важно е да се подчертае, че намалената цена варира в зависимост от полета, а е възможно доста полети да не предлагат намаление.

Реално погледнато, дори при едно пътуване, за което има 20 лева намалена цена, Вие си избивате членството за годината. А ако ползвате и връщане, вече сте на печалба. Понякога, по-ниската цена за членовете на клубът не е маркирана специално, но след логване се вижда (ако сте си закупили членство)

Така например ние (екъпът на самолети.нет), днес резервирахме два двупосочни билета до Валенсия, а цената на отиване бе обявена с 20 лева по-ниска, а на връщане не бе. Въпреки това при закупуването на билетите, цената и на връщане бе намалена за нас от 117 лева (стандартната по това време в сайта) на 99 лева. Това разбира се не е гаранция, че подобно намаление ще е налично за всички полети. Реално ние още с първата резервация спестихме 80 лева от цените на самолетните билети.

Ето и един пример, ако решите по същото време, по  което и ние ще бъдем във Валенсия, можете да пътувате за 108 лева в петък/понеделник (ние пътуваме в петък/неделя).

Евтини самолетни билети до Валенсия

С Уизеър Ексклузив Клуб, намаленията се ползват и от всички, които пътуват с Вас!!! Не можете да купите обаче билети с намалена цена на други хора, ако Вие самия не пътувате.

За кого е WizzAir Xclusive Club?

Ако пътувате поне два пъти в годината с WizzAir, определено трябва да се възползвате. Ако планирате пътуване и виждате цена с 20 лева по-ниска за членовете на клубът, възползвайте се. Промоционалната оферта на Уизеър важи до 15 април, а условията можете да видите тук.

Уизеър Ексклузив Клуб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.