До Палма де Майорка за … 80 евро в 2те посоки!

Не повярвахте на заглавието ли? Да, възможно е да летите много евтино до Майорка – пригответе банските и плажното масло 🙂 А когато искаме low cost полети, трябва да сме готови за интересни пътешествия. Нашето минава за мъничко през Франкфурт и Мадрид, но за сметка на това – 6 дни за парти и плажни наслади в Палма де Майорка.

Комбинацията е 3 в 1, повече от успешна с главни действащи авиокомпании WizzAir + Ryanair + EasyJet. А то и самият машрут и евтини полети:

1. От София до Франкфурт-Хан с WizzAir, а оттам към Палма с Ryanair – в нашия пример датата е 30.09.:

2. На връщане летите до Мадрид с Ryanair, имате 1 ден за бърз тур из забележителностите на испанската столица и на следващия ден (07.10.) продължавате с полет до България:

Имайте предвид 2 факта: местата за посочените дати и полети са ограничени. Не са включени такса за чекиран багаж (но какво пък, колко тежат бански,плажна хавлия и няколко дрехи? – до 10кг ръчен багаж е безплатен), такси за обработка на плащането.

Приятно изкарване!

Коментари

2 thoughts on “До Палма де Майорка за … 80 евро в 2те посоки!

  • 16.08.2010 at 11:04
    Permalink

    Здравейте,
    запазването на билетите чрез вас ли става, или трябва ние да си го направим, защото намерих всички полети, но не и излиза този от Мадрид до софия с тези авиолинии, а и цената на всичко заедно не е 80 евро.
    Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *