Екзотична Малта за …под 100 евро двупосочно!

Да си го кажем честно – напоследък цените на самолетните билети стават по-високи, а дестинациите от летищата в България – все по-ограничени. Е, няма да униваме все пак – варианти винаги има!

Един от добрите варианти да летим с евтини самолетни билети е да ползваме различни нискотарифни компании, като прекачаме полети. В такива случаи обаче не трябва да забравяме, че допълнителните такси, смяната на летища могат да оскъпят пътуването.

 

Днешното ни предложение е към екзотична Малта – една наистина по-различна държава, която си заслужава да се посети. Направихме същия маршрут преди повече от година и определено си заслужаваше. В добавка към пътуването, може да се насладите и на романтична Италия.

Отиване:

1. София – Венеция (имате 1 нощувка във Венеция и време да се разходите из основните забележителности на града). Полетът е с УизЕър:

2. Ден по-късно летите от Венеция към Малта с Раян Еър:

3. Връщането е в посока Болоня – прекрасна дестинация за вкусна италианска кухня!

4. И за финал – летите от летище Форли (на 30мин с влак от Болоня)  с Уиз Ер:

 

Крайната стойност без летищни такси за всички билети е около 80 евро и определено си заслужава.

И още по-добрата новина – през ноември в Малта температурата е над 20 градуса, а цените на хотелите са около 25 евро за двойна стая на вечер. Може да си запазите лесно нощувки през Booking.com

 

 

Коментари