Как да летите до Куба, Мексико или Доминиканската република за … 350 евро!

За 350 евро до Куба, Мексико или Доминиканската република в двете посоки?! „Абсурд!“, биха Ви отговорили тези, които са пътували по тези дестинации от София.

Е, възможно е!

Вече сме Ви споменавали за т.нар. blind bookings / joker flights – някои авиокомпании предлагат възможността да закупите билети на определена цена, но без да знаете дестинацията, до която конкретно ще летите. Т.е Вие купувате на сляпо полет до една от няколко изброени дестинации.

Евтини самолетни билети до Южна Америка

Днешната ни оферта е точно такава: идва от авиокомпания Condor (кликнете тук, за да видите точната оферта) и обхваща няколко дестинации в Бразилия, Мексико, Венецуела, Куба, Доминиканската република, Сейшелите….

Евтини самолетни билети от София до Южна Америка

Да, но да предположим, че на Вас не ви е все едно дали ще се озовете в Куба или в Доминиканската република…

Специално за читателите на samoleti.net, ето и един трик как може да превърнете тази резервация „на сляпо“ в пътешествие с доста ясна цел:

1.  Авиокомпаниите по принцип предлагат само определени дати за тези евтини самолетни билети, т.е когато Вие изберете конкретни дати, автоматично се прави проверка до къде се лети на тези дати и съответно по определен алгоритъм на Вас Ви се „пада“ конкретна дестинация

–> проверете дали Вашия желан полет се изпълнява на дадените дати

Например: Аз искам да летя до Доминиканската република и да остана там 2 седмици. Избирам датите 12-26.10. След проверка на разписанието на Condor откривам, че от Франкфурт за тези дати има полети до Варадеро (Куба), Канкун (Мексико) , Пуерто Плата  и Пунта Кана (Доминиканска република).

2. Изключете дестинациите, до които не искате да летим

–> Е, само за примера, да предположим, че не ми се ходи в Куба или Мексико, а съм решила да се излежавам на някои от тези плажове по-долу,то тогава ще изключа възможността да летя до Варадеро и Канкун.

Евтини полети до Доминиканската република (blind booking)

И така… за по-малко от 340 евро си купувам билет от Франкфурт до Доминикана, с включен багаж!

Евтини самолетни билети до Пуерто Плата (Доминиканска република) Евтини самолетни билети до Пунта Кана (Доминиканска република)

…а за още под 100 евро си купувате евтини полети и до Франкфурт (препоръчваме Ви да изчакате потвърждението на полетите от Condor, за да съобразите часовете… добри оферти и идеи може да намерите от WizzAir, Austrian…).

П.С: Специални благодарности на нашия приятел И. за добрата идея 🙂

2 коментара за “Как да летите до Куба, Мексико или Доминиканската република за … 350 евро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.