Обиколете Азия за 430 паунда със спирки в Куала Лумпур, Сингапур и Банкок!

Възможно не само да летите, а да обиколите част от Азия евтино!

Днес ни разтресе сериозна азиатска треска и намерихме доста добри комбинации от евтини полети. Предлагаме и на Вашето внимание едно изключително low cost пътешествие из Азия.

Маршрутът: България – Англия – Малайзия – Сингапур – Тайланд – Малайзия – Англия – България. В нашите мечти са ви нужни поне 3 седмици (а и за по-малко не си заслужава пътят).  Разбира се, всеки от Вас може сам да нарисува маршрута на мечтите си, ние само Ви предлагаме идеи за евтините билети 🙂

Ето и примерни полети, които ние избрахме (както добре знаете не сме туристическа агенция, така че ще се наложи да закупите сами билетите):

1. София – Лондон – Куала Лумпур: пътешествието започва на 15.02.2010 с нощувка в Лондон. Това е и най-скъпата отсечка, но въпреки всичко все пак изгодна: 360 паунда.

Комбинирайте полети на EasyJet до Лондон, а оттам – с един от най-евтините превозвачи в Азия – AirAsia.

2. Предвидили сме 6 дни в Малайзия, преди да се насочим към следващата дестинация: Сингапур и едноименната столица. Цената на промоционалните билети е повече от ниска: 6 паунда. Превозвач: вече ставащите Ви любими с офертите си AirAsia:

3.  След 5 приказни дни в Сингапур, екзотиката продължава към Тайланд, с полет за Банкок. Евтиният полет е за 45 паунда и да, отново с AirAsia:

4. И така, след 3 седмици обиколки пътят ни връща към Малайзия (на цена от 19 паунда) и обратно към Европа…

Пожелаваме приказни мигове на тези от Вас, които ще се възползват от предложението! За останалите (в това число и ние) – ехх, поне си помечтахме добре 🙂

2 коментара за “Обиколете Азия за 430 паунда със спирки в Куала Лумпур, Сингапур и Банкок!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.