WizzAir предлага 20% отстъпка на полетите си днес

С два предстоящи национални празника през септември в България и съответно две възможности за дълъг уикенд в чужбина, сега е перфектният момент да резервирате полет до чудна страна на още по-чудна цена! Обширната мрежа на Wizz Air от България предлага голямо разнообразие от градове – от обичаните от всеки турист дестинации като очарователен Париж и прекрасна Барселона, до красиви морски перли като Ница, Аликанте и Ейлат.

Независимо дали бихте искали да разглеждате забележителности, да почивате на плажа или да посетите държава, в която никога не сте били, с изгодни цени, стартиращи от 19.99 лв.*, днес wizzair.com е идеалното място да изберете дестинация за следващото си пътуване.

Който и маршрут или период на пътуването да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20% е валидна само днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. В своята постоянно развиваща се мрежа Wizz Air вече разполага с богат избор от 48 маршрута от България – 30 от София, 14 от Варна и 4 от Бургас.

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Тази промоция се прилага на 4 септември 2019 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST и важи за всички полети на Wizz Air без ограничение в период на пътуване. Цената се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.