Rock Werchter Festival на 60 евро разстояние

Мечтали ли сте някога да отидете на някой известен фестивал, наред с хиляди фенове да слушате любимите си групи? И не говорим за имена, които не са издавали и песен от години, а за групи, чиито хитове звучат отвсякъде?

Е, ние не бяхме чували за фестивала Rock Werchter до преди година – когато ни изтекоха лигите по снимките на един приятел. Това е и официалната страница на фестивала, а част от тазгодишните изпълнители са: The Chemical Brothers, Linkin Park, Hurts, Coldplay, Portishead, Black Eyed Peas, Bruno Mars, Ke$ha… Фестивалът е  тридневен, билетът не струва малко (около 200 евро за трите дни и всички сцени), но сме сигурни, че преживяването си заслужава.

И така, тъй като не може само да ви разказваме, без да даваме и идеи – ето и предположение как да стигнете евтино със самолет до Белгия. Фестивалът се провежда на 30км от Брюксел, така че лесно се достига от летищата.

Най-евтино можете да летите от София, директно до Брюксел с УизЕър. Полетът е 29 юни, но цената си заслужава пристигането ден по-рано:

На връщане, по-евтината комбинация изглежда да е с РайънЕър, с полети Брюксел-Милано-Пловдив:

Имайте предвид, че цените не включват чекиран багаж. В случая е добре да помислите за спален чувал и палатка – макар че може би ще ви излезе по-евтино поне за палатката да си я купите на място 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.