2 билета на цената на 1 от WizzAir на 19.05.2014

WizzAirПо случай 10 годишнината си, WizzAir обявяват промоция днес 19.05.2014, като тя се състои в това, че всеки втори билет закупен за същия полет (като първия) е безплатен. Ето и пълния текст на промоцията:

Тази промоция важи само ако закупите 2 или повече места наведнъж като част от една и съща резервация за един и същ полет, опериран от Wizz Air Hungary Ltd (W6) или Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU). Едно от всеки две закупени места ще бъде безплатно, максимум до пет безплатни места на резервация. Терминът „безплатно“ означава, че няма да ви се начислява общата цена, включително данъци, други задължителни такси и малък салонен багаж (макс: 42х32х25) (но не включва административната такса) за безплатно място. * За всяко безплатно място се плаща административна такса. Никакви други незадължителни допълнителни услуги и продукти не са част от промоцията и вие трябва да ги платите, дори ако са приложими към или са купени във връзка със свободно място. Голям салонен багаж и всяка бройка чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Купените места трябва да се използват заедно и не могат да се отменят поотделно. Групови резервации (над 10 пътници) са изключени.Броят места за всяка конкретна цена е ограничен.

*Тази промоция се отнася до тарифа, включваща данъци, задължителни такси и една бройка чекиран багаж, не по-тежък от 32 кг, но не включва административна такса, ако полета ви се оперира от Wizz Air Ukraine Airlines LLC (WU).

Коментари