Есенна приказка в Малта – за 80 евро!

Днес се размечтахме за Малта и си припомнихме уникалното пътешествие с евтини самолетни билети, което си заформихме през януари. Държавата е наистина повече от прекрасна – толкова различна и толкова очарователна! И на всичкото отгоре – изключително евтина извън сезон. Имайте предвид, че зимата в Малта може да се сравни с топъл есенен ден по нашите географски ширини, но с малко по-голяма влажност на въздуха. И за да се доразмечтаете като нас, ще споделим снимка от рибарското селце Марсашлок – задължително го посетете 🙂

Сигурно вече тръпнете в очакване за подробностите?

Избрали сме ви перфектните полети – с low cost компании, но в рамките на един и същи ден стигате от България до Малта. И да, повярвайте ни – това е огромно предимство – спестявате не малко разходи за нощувки по трасето или автобуси между летищата.

Та, тръгването е на 20 ноември от София през Венеция. Хубавото на това, че летище Тревизо е в ремонт е, че всички авиокомпании летят от Марко Поло и така няма да прекачвате самолети от различни летища. В нашия случай отделните отсечки се изпълняват от авиокомпаниите WizzAir и Ryanair:

Връщането е през Болоня – там летищата са две различни, но прехвърлянето няма да ви е проблем, предвид голямата разлика между полетите. Отново low cost превозвачите са Райън Еър и Уиз Еър:

Така, пресмятайки стойността на билетите – тя е 80 евро (без такси за закупуване и багаж). А една много лесна справка в сайтове за онлайн резервации на хотели показва, че можете да си намерите среден клас хотел, 5 нощувки за двама, за общо под 100 евро 🙂

Е, какво чакате? Стягайте раниците, слагайте усмивките и да не забравите после да споделите и с нас как сте изкарали 🙂

Коментари