Air One стартират полети от София от 16 юни 2012

Нискотарифната италианска авиокомпания Air One ще лети от летище София от 16 юни. Първата дестинация ще бъде Венеция (Марко Поло). Марко Поло е основното летище на Венеция и се намира по-близо до града, в сравнение с Тревизо, до което летят WizzAir. Билети са налични директно в сайта на авиокомпанията: http://flyairone.com/

Air One е подразделение на AlItalia, което оперира от четири базови лети към момента: Фиумичино (Рим), Линате (Милано), Торино и Пиза. През май 2012, авиокомпанията открива и база на летище Марко Поло (Венеция) и една от първите дестинации, до които ще лети от него е именно София.

Цените, с които стартира линията са повече от атрактивни: 40 евро за двупосочен билет без багаж (но с включени такси) и 60 евро за двупосочен билет с багаж (20 кг).

Специфично за авиокомпанията:

  • При резервация се появяват три тарифи, ако изберете най-ниската на следващата стъпка  можете да добавите багаж за по 10 евро на посока (втората тарифа, която включва багаж е с 35 евро на посока по-скъпа).
  • Първоначално показаните цени не включват по 5 евро такса за  издаване на билета (на посока).
  • Позволеният ръчен багаж е само 8 кг с размери 55 x 25 x 55cm.

Ето и първото ни предложение за евтини самолетни билети до Венеция през юни: 40 евро двупосочно за дълъг уикенд между 16 и 19 юни 2012 г.

Евтини самолетни билети до Венеция