Архив за октомври, 2013


Евтини самолетни билети до ДубайWizzAir обявиха 30% намаление на цената на полетите до Дубай, като промоцията важи за резервации между 27 и 29 октомври. Резервацията се извършва директно в сайта на WizzAir.

Напомняме Ви, че за Дубай се изисква виза.

 

Във връзка със стартирането на новата си линия до Дубай, WizzAir обявяват 30% намаление за всички полети до тази дестинация, в случай, че резервирате на 8 или 9 ноември.

WizzAir Dubai

Не сме сравнявали цените преди и след промоцията и вероятно е валидна само за еднопосочни билети. Но ако планирате пътуване към Дубай с WizzAir, вероятно промоцията ще Ви бъде от полза.

 

wizzairWizzAir обявиха едно от традиционните си намаления – 20%, като на 3 октомври то ще важи за всички членове на WizzAir Xclusive Club.

Съдейки по практиката до момента, на 4 октомври очакваме намалението да е налично и за всички останали потребители, като въпреки това цените няма да бъдат точно същите като на 3-ти октомври.

Ако смятата да пътувате скоро с WizzAir, препоръчваме Ви да се възползвате, защото влизаме в периода към края на годината, когато промоциите на авиокомпаниите са по-скоро рядкост.

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+