Архив за септември, 2013


И – денят започва със слънце, усмивка и намалени цени от Уиз Еър. При резервации, направени днес (25.09.), може да се възползвате от 20% отбивка от цената на самолетните билети.

Namalenie-Wizzair

Честно казано, намирали са се и по-ниски цени, но ако например планувате пътуване през м.ноември, ще се зарадвате на някои оферти като:

  • Двупосочни самолетни билети до Милано – за 70 лв.
  • Двупосочни самолетни билети до Дубай – за 242 лв.
  • Двупосочни самолетни билети до Айндховен – за 102 лв.
  • Двупосочни самолетни билети до Париж – за 134 лв.
  • …и докъдето още си пожелаете, с около 10-20 лв намаление на посока

 

Приятно пътешестване – пък било то и само в мечтите 🙂

 

Застудя навън и веднага ни се отвориха широко очите и умовете за нови пътешествия. И макар да няма уникално изгодни оферти в близките седмици, ето ви две, които може да ви допаднат:

  • Пътуване до Валенсия в началото на декември – на цена от 160 лв (или 120 лв., ако имате Wizz Discount Club карта) – цената е добра, като цяло полетите до Испания са скъпички

sofia-valencia-samoletni-bileti

 

  • Пътуване до Малмьо през май 2014 г. (когато стартира и новата линия на Уиз Еър) – предполагаме, че ще видим тези билети скоро и на по-ниска цена, но ако сте безкрайно нетърпеливи – запасете се от сега 😉

sofia-malmio-samoletni-bileti

 

 

Подозренията ни от преди няколко месеца за спиране на полетите на РайънЕър са на път да се окажат истина. Както добре знаете, авиокомпанията разчита силно на субсии от Фонда за развитие на летище Пловдив, а в последните месеци такива не получава регулярно.

Така, от 3-ти ноември спират полетите до Франкфурт Хан, а полетите до Лондон ще останат само два. Все още е под въпрос дали община Пловдив ще продължи да подпомага фонда и като цяло, присъствието на нискотарифната  RyanAir.

ryanair-bye

Какво ни очаква оттук нататък? Западна Германия (летище Франкфурт и региона) ще се обслужва единствено от големите превозвачи + Уиз Еър, а излизането на играч като РайънЕр най-вероятно ще рефлектира в завишение на цената. Също така, традицията, която О’Лиъри (СЕО-то на компанията) спазва е да не пуска повторно вече спрени линии – това се случи преди време с Пловдив-Милано, сега съдбата му ще последва и Хан.

Искрено се надяваме все пак присъствието на авиокомпанията на нашия пазар да просъществува – ще ви държим в течение по темата.

 

 

 

Дали мразите или обичате нискотарифните авиокомпании, някои факти са неоспорими – те имат силата да променят цените по дадена дестинация.

Не стига, че Уиз Еър ни радват с намалени цени на билетите в днешния ден, но излязоха и с новината за нова дестинация от София: Малмьо, Швеция. Това ще е и първата директна, редовна линия до Швеция, било то и до второстепенно летище.

Полетите ще започнат през м.май с очакване за цена от 60лв/посока.

Източник: в-к Капитал

 

Традиционно в началото на септември УизЕър ни радват с намаление на самолетни билети – цените са с 20% надолу за всички притежатели на клубна карта, които резервират днес.

image

 

И за да е удоволствието пълно за всички, утре очакваме ниските цени да са налични и за не-притежатели на Wizz Xclusive Club.

Приятно пазаруване 🙂

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+