Архив за юли, 2013


Лято е и ни се лети евтино нанякъде! И колкото и да не ни е приятно да споделим, но намирането на евтини самолетни билети през летните месеци си е почти като да намериш игла в купа сено… На всичкото отгоре, все повече се възмущаваме как от летища като Скопие или Белград се лети по-евтино, отколкото от София…

Е, ако все пак искате да изпланувате едно весело пътешествие из Швеция през август/септември, ето ви и два варианта от нас. И двата са с полет от Белград (има автобуси/влак до там от София, за около 70 лв/двупосочно) и са на много приемливи цени. Разбира се, скъпата страна на Швеция се вижда щом слезете от самолета. Цените на самолетните билети са без включена такса за багаж и резервация на билета:

1) Белград-Малмьо-Белград – за 106 лв:

Belgrad-Malmo-samoletni-bileti

 

2) Белград-Гьотеборг-Белград – за 115 лв:

belgrad-gothenborg-samoletni-bileti

 

Отдавна не сме писали и ви благодарим за търпението 😉

Започваме дирекно с малко Райън Еър – с весели и не толкова весели новини.

Не толкова веселите: непонятно защо за нас, но на страницата на Райън еър не се откриват полети от Пловдив от ноември 2013 г. нататък – за жалост нито към Франкфурт, нито към Лодон. За справка, за редица други техни дестинации има публикувани разписания дори и за м.декември:

ryanair-samoletni-poleti

 

Искрено се надяваме това да не означава спиране на линиите от Пловдив с Райън еър. Ще сме благодарни на работещите на летището или знаещите повече по въпроса да споделят 😉 Обезспокои ни и фактът, че община Пловдив иска да се оттегли от Фонда за развитие на летище Пловдив

 

Е, все пак казахме, че има и весела новина около Райънеър: преди 2 дни наричащата се ultra-low cost авиокомпания обяви, че ще предостави възможност за рекламиране на…самолетите си 🙂

Не вярвате? Вижте тук:

ryanair-reklama-samolet

 

Много често предлагаме евтини самолетни билети от/до София, макар да сме наясно, че София не е България. Често пропускаме и фактът, че географски сме не лошо разположени спрямо редица чужди летища.

Е, днешното ни предложение е такова. Може да го категоризирате в графата „най-евтин билет“ – за сметка на необходимото време за път или просто да го приемете като оферта за живеещите в Югозападна България.

От известно време Райън Еър летят от Солун и имат не лоши оферти. Днешната е за евтин двупосочен билет до Осло. Неговата стойност е 85 евро в двете посоки, а ние добавяме още 45 за транспортни разходи до града (в момента 2-посочен автобусен билет от София струва 80 лв).

Цената според нас си струва – с печат евтини самолетни билети от Ryanair – за седмица, само с ръчен багаж.

samoletni-bileti-do-oslo

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+