Архив за април, 2013


WizzAir пускат на 30 април едно от традиционните си намаления – 20% на всички полети. Предишния ден, такова намаление имаше за всички притежатели на клубни карти.

Намалението е наречено „Летният сезон официално е открит!“

Летният сезон официално е открит.

Летният сезон официално е открит!

 

WizzAir стартират наистина полети до Дубай от 27 октомври 2013 г. Дестинацията ще се обслужва от новото летище Dubai World Central, което е по-близо до центъра на Дубай от основното летище в момента – Dubai International . Полетите ще бъдат 3 пъти седмично. Цените започват от 165 лева на посока при плащане с банков път, като в цената не влиза багаж (дори и ръчен), допустимо е максимум малка чанта (тип за лаптоп), която се побира под седалката.

Летище Dubai World Central се очаква да приема по 80 милиона пътника годишно до 2027 г. с опция за удвояване до 160 милиона, което е два пъти повече от капацитета на Хийтроу, което се води най-голямото летище в Европа. WizzAir, заедно със саудитската Nassair ще бъдат първите две авиокомпании, които ще започнат полети от Dubai World Central.

Полет до Дубай

Полет до Дубай

 
Евтини самолетни билети до Дубай

Евтини самолетни билети до Дубай

Днес на картата с дестинациите от София в сайта на WizzAir се появи нова дестинация – Дубай. Все още няма информация от кога започват полетите. При опит за резервация системата им даде грешка, а след това градът изчезна от списъка с дестинации.

Все пак продължаваше да се показва на картата. Дубай сякаш ще бъде първата неевропейска дестинация на WizzAir.

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+