Архив за февруари, 2013


Ако и вие отдавна си мечтаете за пътешествие до Перу, в търсене на тайните на Мачу Пикчу, може да продължите с четенето.

Бразилската авиокомпания ТАМ предлага добри цени за комбинирани полети към Лима, столицата на Перу. Специфичното в случая е, че офертата е валидна от различни начално и крайно летище.

В случая, необходима е резервация по маршрута Париж-Лима-Лондон, като и в двете посоки има прекачване (и престой) на летището в Сао Паоло, Бразилия.

Вариантите за дати са основно през март и април, ето и един конкретен пример:

Paris-Lima-London-samoletni-bileti

 

Хубавата новина е, че ще може да трупате мили със Star Alliance, а багажът ви включва до 23 кг чекиран + 10кг ръчен.

 

От скоро е факт – цените на самолетни билети към Берлин паднаха осезаемо. Със стартирането на линията София-Берлин на EasyJet, БългарияЕр се принуди да намали цените си, за да остане конкурентна.

Не знаем до кога ще е така, но към момента може да закупите двупосочни билети за 155лв с всички включени такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23кг. Ето и предложение за дълъг уикенд през юни:

Sofia-Berlin-samoletni-bileti

 

 
KLM

KLM

От 22 април, холандската авиокомпания KLM въвежда такса за чекиран багаж на полетите си в Европа. Целта на авиокомпанията е да „отговори на промените в навиците на пътниците“, каквото и да означава това.

Според авиокомпанията, 60-70% от пътниците пътуват без чекиран багаж. Ръчен багаж, съставляващ туристическа чанта с размери 55х25х25 см, както и ръчна чанта, двете не надхвърлящи 12 кг, ще продължат да бъдат безплатни.

Честно казано решението е странно, защото по този начин KLM по-скоро ще се конкурира с нискобюджетните авиокомпании, а не с традиционните, където бе позиционирана до момента авиокомпанията. KLM е част от Air France и няма да е изненада ако и френската авиокомпания предприеме подобен ход.

 
Евтини самолетни билети до Малдивите

Евтини самолетни билети до Малдивите

Вижте всички предложения.

Само до 22 февруари можете да се възползвате от промоционалните предложения на Qatar Airways, сред които 600 евро за двупосочен билет до Банкок, 560 евро до Пекин, 700 евро до Кейп Таун, 620 евро до Хонг Конг и редица други. Промоцията важи за полети от февруари до 13 юни.

Можете да видите пълен списък с промоционалните оферти, в страницата на Катарските авиолинии

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+