Архив за август, 2011


Катарските авиолинии обявиха тридневна промоция с намаления до 25% на самолетните си билети.

Условията на промоцията на Qatar Airways:

  • Резервирайте преди 3ти септември
  • До 25% по-ниски цени за икономична класа
  • Пътуване между 10 септември 2011 и 31 март 2012, като не важи за периодите 1-7 ноември и 8 декември – 15 януари
  • Валидна за полети от Австрия, Азърбейджан, Бангладеш, Белгия, България, Дания, Франция, Грузия, Германия, Гърция, Унгария, Индия, Италия, Малдиви, Непал, Норвегия, Пакистан, Румъния, Русия, Испания, Швеция, Швейцария, Турция и Великобритания.
  • Не важи за София – Букурещ – София
Ето една чудесна идея за полети до Хонг Конг през февруари 2012 за страхотната цена от 468 евро с всички такси.
Евтини самолетни билети до Хонг Конг
 

Предложение за полет за 40 евро от Пловдив до Милано с RyanAir (www.ryanair.com), което до голяма част съвпада с почивните дни около 22 септември.

Цената не включва чекиран багаж и такси за издаване на билетите.

Евтини самолетни билети до Милано от Пловдив

 

Със наближаването на датата на третата линия на RyanAir от Пловдив, цените за полети до Франкфурт Хан в момента са доста атрактивни.

Срещу по-малко от 36 евро, можете да летите до двупосочно през ноември. Цената не включва такса за издаване на билетите (12 евро) и чекиран багаж.

Евтини самолетни билети до Франкфурт

 

Още едно предложение за екзотична дестинация с Qatar Airways, този път до невероятните Малдиви, в топ сезона за почивка на островите.

Полетът е през Букурещ (без прикачване) и Доха (с прикачване). Цената е сред възможно най-ниските за тази дестинация, които някога са излизали от България.

Евтини самолетни билети до Малдивите

 

Днес забелязахме една екстра в уеб сайта на Австрийските авиолинии, която позволява да видите датите на полетите до различни дестинации, като филтрирате по цени.

Така например, ако зададете най-ниската стойност (97 евро и изберете София) ще се покаже опцията за полети София – Виена.

След като натиснете на Book Now, ще се появят два календара. Единият е за полета на отиване, а другия за полета на връщане. Всички дати, които са в зелено предлагат възможността да летите до Виена и обратно за 97 евро двупосочен билет с всички такси.

Можете да откриете страницата тук.

Евтини самолетни билети до Австрия

 

Днес сме на вълна екзотични дестинации. Следващата е Токио и е за 692 евро за двупосочен билет чрез Катарските авиолинии.

Цената е изключително добра за отдалечена дестинация като Япония.

Евтини самолетни билети до Япония

 

Още една оферта от Qatar Airways, за доста добра оферта през ноември и декември до Бангкок, Тайланд. Цената е налична и за други дати. Цената е крайна, а полетите са София – Букурещ (има престой, но не и прикачване) – Доха, Доха – Бангкок.

Евтини самолетни билети до Тайланд

 

Една от най-скъпите дестинации до скоро бе Южна Африка, заради изключително неудобните и скъпи полети и прикачвания от София.

Благодарение на Катарските авиолинии, които стартират полетите си от София от септември, вече можете да купите самолетни билети до Южна Африка на значително по-поносими цени.

Така например през ноември са налични двупосочни билети с всички такси за 686 евро, като полетите са с прикачване в Доха, Катар. Полетите са налични за различни дати на тази цена, примери за които можете да видите в скрийншота от сайта на Qatar Airways.

Евтини самолетни билети до Йоханесбург

 

Обявената наскоро трета дестинация от Пловдив на RyanAir до немското летище Франкфурт Хан (не е основното летище на Франкфурт) вече е налична за резервации. Цените започват от около 18 евро на посока (без багаж и такса за резервация).

Имайте предвид, че летище Хан се намира на около 120 километра от самия град Франкфурт на Майн.

Евтини самолетни билети до Германия от Пловдив

 

УизЕър са пуснали промоционални билети за редица дестинации през есента.

Така например, може да намерите лесно евтини самолетни билети до Брюксел (Шарлероа). На по-ниски цени ще може да се порадвате и ако сте притежател на клубна карта. Крайната цена на полета може да е 60лв, без включени такси за закупуване на билети и без чекиран багаж:

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+