Архив за юни, 2011


На втори и трети юли, на летище Драгановци, край Габрово ще се проведе третото поредно авиошоу. Освен летене с малки самолети, пистата е разширена и ще могат да кацат и бизнес самолети.

Тази година по традиция ще има и хеликоптери, а новото е скокове с парашут.

Самолетни билети ще бъдат евтини, в зависимост от самолета, ще можете да се извисите във въздуха срещу 20 до 50 лева.

Патрон на събитието ще бъде министър Томислав Дончев.

 

Нискотарифната авиокомпания RyanAir обяви, че от 3-ти ноември започва да лети два пъти седмично от Пловдив до немското летище Франкфурт Хан (не е основното летище на Франкфурт).

Цените ще започват от около 28 евро с таксите, а билети ще се продават от утре – 23 юни 2011.

Това е третата линия, която RyanAir открива от Пловдив, до момента компанията лети до Милано и Лондон. Очаква се и четвърта линия, която вероятно ще стане факт от догодина, като сред най-вероятните дестинации са летищата в Испания и Скандинавия, както писахме по-рано.

Надяваме се преговорите и с турската авиокомпания, които водеше летище Пловдив да се увенчаят с успех.

 

Учудващо, но факт: евтините самолетни билети до Истанбул са все още възможни. Предлагаме ви добра уикенд оферта през юли с авиокомпания Pegasus Airlines:

Цената включва багаж. Единственото неудобство е летището – Сабиха Гьокчен се намира в азиатската част на Истанбул – но се надяваме цената да го компенсира 😉

 

Ако в последните седмици сте летяли през летищата Варна или Бургас, то неминуемо ви е направило впечатление: полетите към Русия са на всеки час!

Е, няма само руските туристи да почиват по нашето Черноморие. Възползвайте се и вие от чартърните полети и се насладете на Москва.

Днешното ни предложение обхваща и почивните дни около 22-ри септември, така че евтините билети си заслужават:

Компанията е S7 Airlines, а билети може да купите тук.

А ние продължаваме да търсим добри чартърни оферти – така че, очаквайте продължението…

 

Предложение от EasyJet през ноември за двупосочен билет. Датите на пътуване са 21 и 26 ноември, като през месеца са налични и други дати на такава или сходна цена за самолетни билети.

Цената не включва такси за издаване на билетите и багаж.

Евтини самолетни билети до Манчестър

 

Евтини самолетни билетиУизЕър увеличава цената за издаване на билет с 2 лева на посока. Преди известно време бе изравнена цената при плащане по банков път и чрез кредитната карта, респективно бе увеличена цената при плащане по банков път от 5 на 10 лева.

Днешната новина е, че таксата за издаване на билет става 12 лева.

През последните месеци се наблюдава рязко увеличение на цените на WizzAir, което включва както билетите, така и допълнителните услуги предлагани от компанията.

Да се надяваме, че скоро няма да има подобни новини.

 

Сигурно много ви дразни таксата от 6 евро за всеки полет, която трябва да заплащате на RyanAir при закупуването на билети.. е, и нас!  За това ви предлагаме вариант, в който можете да си я спестите :))

Идеята е проста – правите си акаунт в moneybookers.com. Moneybookers представлява интернет портфейл, подобен на PayPal, чрез който можете да изпращате и получавате пари по имейл – евтино и бързо. Също така можете да си зареждате акаунта от вашата банкова сметка, дебитна карта или epay акаунт (за последните две има такса), дори имат лева за валута. След като си направите акаунт трябва да си пуснете заявка за Мastercard prepaid карта, която представлява карта към вашия moneybookers акаунт, струва 10 евро. Това е! С една регистрация и едно ходене до банката (ако нямате интернет банкиране) си избивате инвестицията още с първото пътешествие!

 

Днес (1 юни) и утре (2 юни), WizzAir предлага всички свои полети с 20% намаление за членовете на WizzAir Xclusive Club.

Не сме проверявали в детайли дали е имало промяна в цените на билетите преди това.

Евтини самолетни билети от УизЕър

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+