Архив за декември, 2010


Сигурно мнозина са търсили евтини полети до Швеция, но не са им допадали високите цени?

Е, ето и едно предложение за билети с цена 50 евро в двете посоки – до Стокхолм/Скависта/ или Гьотеборг с Уиз Ер. Специфичното в случая е, че стартовото летище е… Белград.

Ето и два примера за полети през април:

1. Белград – Стокхолм – Белград

Евтини самолетни билети до Стокхолм

2. Белград – Гьотеборг – Белград

Евтини самолетни билети до Гьотеборг

Билетите може да закупите директно от страницата на WizzAir.

 

През февруари можете да пътувате до Болоня само за 15 евро (някой такси не са включени) – двупосочен билет. Евтини самолетни билети до Болоня можете да резервирате директно в уеб сайта на УизЕър (WizzAir).

Евтини самолетни билети до Болоня

 

Чудесна новина за Коледа получиха пловдивчани. Вчера 23 декември, нискотарифната авиокомпания RyanAir преподписа договора си с летище Жирона (в близост до Барселона) за още 5 години. Пряката връзка от подновеният договор е, че от месец май, авиокомпания РаянЕър ще стартират нови директни полети от Пловдив, става дума точно за Жирона.

Още от днес можете да закупите самолетни билети от сайта на РайънЕр, като цените започват от 33 евро с всички такси на посока (без багаж). Ето и нашата първа оферта за евтини самолетни билети до Барселона, директно от Пловдив. Тя е за майските празници – 1 май – 8 май. Насладете се на невероятната Испания през пролетта.

На пловдивчани честито, а на всички, които следят samoleti.net, Весели празници.

Евтини самолетни билети до Барселона от Пловдив

 

Ако и Вие сте на мнение, че след коледно-новогодишните празненства човек има нужда от почивка, то това е перфектната възможност за Вас. Приказна Малта – със средни зимни температури около 12-18 градуса, интересна история и малък мащаб, а освен това – и доста евтина за пътешестване.

Днешната ни оферта е за евтини самолетни билети именно към Малта. Самите ние, екипът на самолети.нет, ще пътуваме по същия атрактивен маршрут, на сходни ниски цени.

Какъв е и маршрутът?

От София към Венеция се лети с WizzAir. Имате около 1,5 дни на разположение, преди да отлетите към Малта с Ryanair:

Евтини самолетни билети до Малта

Връщането е с кратък престой в Болоня, градът с всепризнато най-добрата италианска кухня. Комбинацията отново е Ryanair, Wizzair:

Евтини самолетни билети от Малта

Така, за по-малко от 60 евро в двете посоки Малта е само на 2 полета разстояние.

Приятно изкарване!

П.С: Както знаете, целта на samoleti.net е само и единствено да Ви предоставя интересни оферти за евтини самолетни билети. Ние не се занимаваме с покупко-продажба, резервации и тн. на самолетни билети.

 

Евтини самолетни билети за Нова Година! Купете си в последния момент Лондон-Пловдив с Райън Ер само за… 26 паунда! Датата е 30 декември, а закупуването на билета трябва да е светкавично!

Евтини самолетни билети от Лондон за Нова година

 

Продължаваме с приятните цени на самолетни билети за 14-ти февруари. Дестинацията е романтична Италия, градът на модата Милано, а цената от 50 лв. в двете посоки определено си заслужава:

Евтини полети до Италия за Свети Валентин

Кацате на летище Бергамо, но оттам лесно се стига с градски транспорт до самия Милано.

А ако искате да допълните романтиката за Св.Валентин, проучете предварително и още маршрути – напр. Швейцария на 30мин. с влак, приказното езеро Комо…

 

Цените на WizzAir за евтини самолетни билети на 14 и 18 февруари до и от Рим са на стойност 100 лева за двупосочен билет.

Цената не включва някой такси (5 лева за издаване на билет при плащане по банков път, както и багаж), но въпреки това е чудесен повод да вземете любимия и да го заведете на романтично пътешествие във вечния град.

Евтини самолетни билети до Рим

 

Ако сте достатъчно смели да си резервирате евтини самолетни билети от сега за края на март и началото на април, то отидете в сайта на WizzAir и изберете маршрута София – Валенсия – София на 27 март и 3 април.

Тези полети ще Ви струват само 99 лева (без някой такси), а какво по-хубаво от пролет на Средиземно море в Испания. По-хубавото е лято на Средиземно море в Испания, за това следете офертите на самолети.нет, за да видите предложенията ни и за летни евтини полети.

Евтини самолетни билети до Валенсия

 

Можете да посетите Лондон през март с RyanAir само за 62 евро за двупосочен билет. Конкретните дати за пътуванията са 15 и 19 март. Възползвайте се от чудесното предложение на РайънЕър за евтини самолетни билети през март.

Цената на тези евтини самолетни билети не включва: по 5 евро на посока – такса за издаване на билетите и чекиран багаж. Чекиране на 15 килограма багаж в РаянЕър струва 15 евро на посока.

Евтини самолетни билети до Лондон от Пловдив

 

Една оферта на EasyJet през март.

За съжаление полетите на EasyJet до Мадрид и Милано изглежда, че са спрени (до Милано от октомври, а до Мадрид след януари), въпреки това Ви предлагаме възможност за полет до Лондон с евтин самолетен билет за 90 евро през март.

Евтини самолетни билети до Лондон

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+