Архив за октомври, 2010


Сещате ли се за онзи усмихнат старец, който живее в Лапландия и познава всяко дете по света 🙂 Е, не знаем доколкото е истински и познава всеки, но пък Ви пишем с интересна оферта как да разберете: пътешествието от България до Лапландия е възможно 🙂

Малев предлагат изключително изгодно самолетни билети до Хелзинки, а оттам с удобен влак сте …след 10 часа в Rovaniemi, столицата на Лапландия. Самолетният билет струва 150 евро, но имайте предвид, че за билетите за влак до Рованиеми най-вероятно ще трябва да подготвите сходна сума.

А ето и самото предложение:

Евтини самолетни билети до Финландия - Хелзинки и Лапландия

Цени на влакове и маршрути можете да проверите тук.

Весело пътешествие, хо-хо-хо.

 

Коледният базар във Виена

Виена се хвали с една от най-красивите коледни украси (да, София също се хвали,че е купила последната си украса именно от Виена). Ароматът на греяно вино, приказните коледни играчки, вкусът на печени бадеми, кестени и красиво осветената Виена определено ще Ви заредят с много настроение преди коледните празници.

А ние Ви предлагаме изгоден вариант за евтини самолетни билети до там.

Офертата идва от Austrian Airlines, а цената на двупосочен билет е 70 евро:

Евтини самолетни билети до Виена за Коледния базар

 

Ако и Вие си мечтаете за няколко дни в Париж, ето една добра оферта за евтини самолетни билети:  летите в петък вечер и се прибирате в понеделник вечер. Компанията, изпълняваща полетите, е WizzAir по дестинация София- Париж Бове и обратно:

Евтини полети до Париж, Франция

В цената на самолетните билети не е включена такса за чекиран багаж и за заплащане на самия билет.

Bon voyage!

 

Определено сме имали и по-добри цени за полети до Айндховен, но и тази не е лоша.

За 160 лева за двупосочен билет можете да летите на 1 и 5 декември с WizzAir, като в цената не влизат такси за чекиран багаж, чекиране на летището (можете да се чекирате безплатно онлайн) и такса за издаване на билета (5-10 лева на посока, в зависимост дали плащате по банков път или с карта).

Евтини самолетни билети до Айндховен

 

Евтини самолетни билети до ЛондонЕвтини самолетни билети до Осло

Полетите са от Плодвид до Лондон Станстед и от там до Осло. Авиокомпанията е Райън Еър, а цената е около 152 лева за двупосочен билет (някой такси не влизат в нея, като например чекиран багаж).

Можете да направите резервацията директно от сайта на Ryan Air.

 

Цената е 80.38 евро с Пегаус, с прикачване в Истанбул. Цената включва всички такси. Можете да избирате между различни дати през декември.

Резервирайте на адрес: flypgs.com

Евтини самолетни билети до Бейрут

 

Ако искате да прекарате дълъг уикенд в Лондон, не пропускайте възможността да летите в края на ноември срещу 140 лева (такси за чекиран багаж, офлайн чекиране и издаване на билети не са включени).

При онлайн чекиране, пътуване само с ръчен багаж и плащане по банков път, цената на двупосочния билет ще бъде 147 лева.

Офертата е от WizzAir
Евтини самолетни билети до Лондон

 

Какво ще кажете за един нетрадиционен осми декември? Гарантираме Ви незабравимо и изгодно приключение!

Всъщност, ако трябва да погледнем в личните ни истории, навремето любовта по нискотарифните компании започна с… един осми декември във Виена за 50 лв., в далечното време, когато Skyeurope още бяха просперираща компания 😉 Крайните разходи за 5дневно пътешествие бяха излязли колкото 3-дневната оферта в стил Банско, механи, маси и тн…

Но…стига лирични отклонения. Насладете се на това приказно приключение.

Полетите са осигурени от WizzAir, като не са включени такси за закупуване на билетите и такса за чекуран багаж. А ето и самата оферта за евтини билети:

Осми декември в Италия, Венеция

Весело изкарване 🙂

 

Позволяваме си да пуснем и една оферта за директен полет от Пловдив до Лондон и обратно в края на януари. Цената е под 60 евро с RyanAir, но не включва допълнителен багаж или такси за издаване на билетите.

Евтини самолетни билети от Пловдив до Лондон

 

През януари можете да се отдадете на пазаруване в Милано. Тогава отстъпките по магазините са големи, а качеството на дрехите и особено на дамското бельо отлично. Ако искате да прекарате малко по-дълъг уикенд през януари, възползвайте се от офертата на WizzAir и летете до Милано и обратно за 59 лева (без допълнителен багаж и такси за издаване на билетите).

Евтини самолетни билети до Милано

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+