Архив за септември, 2010


Благодарение на добри приятели ни попадна много добър начин да летите евтино до САЩ – по-специално до Ню Йорк. За да се възползвате обаче от тази ниска цена на самолетни билети, трябва да го направите през онлайн резервационната система на Opodo (обърнете внимание, че през немския сайт цените са по-ниски от другите сайтове). Да, лекият е негатив е, че ще трябват леки познания по немски език, но пък за 2-посочен билето от 329 евро с всички такси и багаж си заслужава 😉

Евтината цена на билета е благодарение на комбинацията на полети с American airlines и Iberia. Ето и пример за януари. Тъй като полетът е от Брюксел, отиването до там може да съчетаете с билети с WizzAir. И така, крайното уравнение за полети през януари:

София-Брюксел-София – за 63 евро с WizzAir

Евтини самолетни билети до Брюксел

Брюксел-Ню Йорк-Брюксел – за 330 евро – с American airlines и Iberia

Евтини полети до Ню Йорк

Весело пътешествие 🙂

 

GermanWings празнуват своята 8 годишнина и по този повод ни зарадваха със специална оферта – билети за 8,88 евро/посока от летища Кьолн/Бон, Хановер, Щутгарт, Берлин. За жалост полетите до София не са на тази цена, но със сигурност си заслужава да погледнете офертата, особено ако живеете в някои от тези градове:

Евтини полети от Германия

За повече информация, натиснете тук (на немски).

Побързайте с резервациите, защото местата са ограничени. В цената не са вкл. такса за багаж и такса по закупуване на билета.

 

След кратка пауза (за която се надяваме да ни извините), ето че се връщаме с хубави оферти за евтини самолетни билети. Днес сме се замечтали за хубав белгийски шоколад и разходки из Grote Markt. Полетът ни е до Шарлероа, летище недалеч от Брюксел, а цената на този двупосочен самолетен билет определено ще Ви допадне: 80 лв. Компанията, която го обслужва, е познатата ни WizzAir. Имайте предвид, че в тази цена не е включен чекиран багаж (а само ръчен, до 10кг. в съответните размери).

А ето и самите дати:

Евтини самолетни билети до Брюксел

 

GermanWings, добре познатото нискотарифно дете на Lufthansa, пусна евтини самолетни билети до Кьолн/Бон. Лесно ще откриете такива след ноември. Ето и конкретна оферта от нас (имайте предвид, че цената не включва такси за багаж):

Евтини полети до Германия (Кьолн/Бон)

 

Днешните ни оферти са явно под мотото : „Да летиш на сляпо може да е приказно и евтино“.

В предишната ни статия Ви споделихме няколко трика как евтино да стигнете до далечни дестинации за малко пари. – те ще са Ви от полза и за тези евтини билети до Венецуела.

Компанията отново е Condor, промоцията е за полети „на сляпо“ (blind flights/ joker flights).

Датите за полетите са 27.09.-11.10.2010. На тези дати компанията лети до Порламар (Венецуела) и Пунта Кана (Доминиканската република). А за да си гарантирате, че ще се озовете във Венецуела, просто отбележете, че не желаете да летите до Пунта Кана:

Евтини самолетни билети до Венецуела

Както вече споменахме, лесно ще намерите и изгодни полети до Франкфурт от София.

Казват, че остров Маргарита е сред перлите на Карибите, така че… ще се радваме на картичка от пътешествието, ако се възползвате от тази оферта 😉

Евтини полети до остров Маргарита, Венецуела Евтини полети до остров Маргарита, Венецуела

Приятно изкарване в Южна Америка и Карибско море!

 

За 350 евро до Куба, Мексико или Доминиканската република в двете посоки?! „Абсурд!“, биха Ви отговорили тези, които са пътували по тези дестинации от София.

Е, възможно е!

Вече сме Ви споменавали за т.нар. blind bookings / joker flights – някои авиокомпании предлагат възможността да закупите билети на определена цена, но без да знаете дестинацията, до която конкретно ще летите. Т.е Вие купувате на сляпо полет до една от няколко изброени дестинации.

Евтини самолетни билети до Южна Америка

Днешната ни оферта е точно такава: идва от авиокомпания Condor (кликнете тук, за да видите точната оферта) и обхваща няколко дестинации в Бразилия, Мексико, Венецуела, Куба, Доминиканската република, Сейшелите….

Евтини самолетни билети от София до Южна Америка

Да, но да предположим, че на Вас не ви е все едно дали ще се озовете в Куба или в Доминиканската република…

Специално за читателите на samoleti.net, ето и един трик как може да превърнете тази резервация „на сляпо“ в пътешествие с доста ясна цел:

1.  Авиокомпаниите по принцип предлагат само определени дати за тези евтини самолетни билети, т.е когато Вие изберете конкретни дати, автоматично се прави проверка до къде се лети на тези дати и съответно по определен алгоритъм на Вас Ви се „пада“ конкретна дестинация

–> проверете дали Вашия желан полет се изпълнява на дадените дати

Например: Аз искам да летя до Доминиканската република и да остана там 2 седмици. Избирам датите 12-26.10. След проверка на разписанието на Condor откривам, че от Франкфурт за тези дати има полети до Варадеро (Куба), Канкун (Мексико) , Пуерто Плата  и Пунта Кана (Доминиканска република).

2. Изключете дестинациите, до които не искате да летим

–> Е, само за примера, да предположим, че не ми се ходи в Куба или Мексико, а съм решила да се излежавам на някои от тези плажове по-долу,то тогава ще изключа възможността да летя до Варадеро и Канкун.

Евтини полети до Доминиканската република (blind booking)

И така… за по-малко от 340 евро си купувам билет от Франкфурт до Доминикана, с включен багаж!

Евтини самолетни билети до Пуерто Плата (Доминиканска република) Евтини самолетни билети до Пунта Кана (Доминиканска република)

…а за още под 100 евро си купувате евтини полети и до Франкфурт (препоръчваме Ви да изчакате потвърждението на полетите от Condor, за да съобразите часовете… добри оферти и идеи може да намерите от WizzAir, Austrian…).

П.С: Специални благодарности на нашия приятел И. за добрата идея 🙂

 

Продължаваме със самолетните оферти, в отговор на исканията Ви във Фейсбук страницата ни.

Днешната тема е Африка. И тъй като като цяло се намират много трудно евтини билети за централната и южна част на континента, Ви отвеждаме на приказно пътешествие към… остров Мавриций.

Самолетни билети до остров МаврицийСамолетни билети до остров МаврицийСамолетни билети до остров Мавриций

Китната държава определено си заслужава пътешествието. В нашия случай, полетите се изпълняват от WizzAir и Meridiana Euro Fly, а пътуването ви минава през Милано.

Ето и самите полети:

1. София-Милано с WizzAir – за 10 евро

Евтини полети до Милано

2. Милано – Мавриций – с Meridiana Euro Fly – за 300 евро

Полети до остров Мавриций

3. Мавриций – Милано – за 315 евро

Полети до остров Мавриций

4. Милано – София – за 10 евро

Евтини полети до София

Така, полетите могат да Ви излязат около 650 евро без такси за багаж.  Пожелаваме на всеки от Вас да има възможност, някой ден, да си позволи това приказно пътешествие!

 

Предлагаме Ви добра алтернатива на скъпите полети до Африка. Можете да посетите Момбаса през октомври за 1,297 лева. На някой може да му се стори, че цената не е ниска, но можете да се опитате да я сравните с цените предлагани от всяка една търсачка на самолетни билети.

Ето как изглежда Момбаса:

Момбаса

Момбаса

Момбаса

Полетите са през Милано, като и на отиване и на връщане има смяна на самолети на различни летища (Бергамо и Малпенза), но между полетите има достатъчно време (на връщане е цяла нощ).

Полетите са с WizzAir и Meridiana Eurofly

София – Милано на 15 октомври и Милано – София на 24 октомври

Евтини самолетни билети до Милано

Милано – Момбаса на 15 октомври и Момбаса – Милано на 23 октомври

Евтини самолетни билети до Момбаса

 

Още полети от тези, които пуснахте като желание. Има и по-евтини варианти, но включват нощувка на някое летище. Можете да ги проверите тук. Някой такси (допълнителен багаж, издаване на билет) не влизат в цената.

София – Франкфурт Хан на 9 ноември с WizzAir

Евтини самолетни билети до Франкфурт

Франкфурт Хан – Малага на 9 ноември с RyanAir

Евтини самолетни билети до Малага

Малага – Барселона на 17 ноември с RyanAir

Евтини самолетни билети до Барселона

Барселона – София на 17 ноември с WizzAir

Евтини самолетни билети до София

 

Полети с WizzAir и EasyJet през Лондон. Не включват допълнителен багаж, има такси от по 5-10 евро за издаване на двупосочен билет.

София – Лондон (Гейтуик) на 10 ноември с EasyJet

Евтини самолетни билети до Лондон

Лондон (Гейтуик) – Женева с EasyJet на 10 ноември

Евтини самолетни билети до Женева

Женева – Лондон (Лутън) с EasyJet на 17 ноември

Евтини самолетни билети до Лондон

Лондон (Лутън) – София с WizzAir на 17 ноември

Евтини самолетни билети до София

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+