Архив за август, 2010


Посетете Норвегия през октомври – и се насладете на приказно Осло. Сега евтините самолетни билети са за 100 евро, благодарение на WizzAir и Norwegian. Полетите са 2 на посока, през Милано, като и в 2те посоки са включени по 1 ден престой в Милано.

Ето и един пример от нас, Вие изберете сами най-подходящите за Вас:

1. София-Милано-София

2. Милано-Осло-Милано

 

Само на 30.08. се възползвайте от намаленията на 2 от най-големите компании за евтини полети и сбъднете мечтите си!

Летете евтино до Тенерифе – предложението идва от комбинация на полети на WizzAir и Ryanair. Избраните примерни полети са в началото на октомври с полети през Мадрид, като и 2те посоки се включва нощувка в Мадрид.

А ето и самите евтини билети:

1. Полети София-Мадрид-София

2. Полети Мадрид-Тенерифе-Мадрид

 

Лятото още не е свършено и low cost компаниите го доказват! Запазете днес евтини самолетни билети до Танжер и  усетете истинското Мароко и Африка! Евтините полети са предоставени от WizzAir и Ryanair ексклузивно до 30.08. включително.

А ето и самите полети:

1. София-Мадрид-Мадрид – периодът е 21-30.09. и се изпълнява от УизЕр:

2. Райънер обслужват последващия Ви полет от Мадрид до Танжер:

Побързайте с покупката!

 

Отново чрез RyanAir и отново през Лондон (първоначално RyanAir ще летят само по дестинацията Пловдив – Лондон), този път Ви предлагаме да посетите френската ривиера, макар и през Ноември. Цената е 106 евро за двупосочен билет (определени такси, като например багаж, не влизат в нея).

Евтини самолетни билети от RyanAir Евтини самолетни билети от РаянЕър

 

Ако още не сте ходили на море и обичате по-хладното време, можете да отидете до Варна за 60 лева в края на месец септември, като се възползвате от полетите на WizzAir.

Евтини самолетни билети до Варна

 

Днес разбрахме страхотна новина, до 30 август, цените на всички билети на WizzAir са с 20% намаление. Възползвайте се бързо.

WizzAir промо

 

Предложение от WizzAir за началото на месец ноември. Цената не включва такса за издаване на билет и допълнителен багаж извън ръчния.

Евтини самолетни билети до Айндховен

 

Една промоция с т.н. Red Ticket на Австрийските авиолинии. Посетете през ноември Виена само за 70 евро за двупосочен билет с всички такси и включени 20 кг багаж.

Евтини самолетни билети до Виена

 

Отново оферта от Пловдив с междинна спирка Лондон. Цената от 96 евро за двупосочен билет (не включва багаж), предлага възможност да посетите столицата на Норвегия през ноември.

Датите на пътуване са 9 отпътуване от Пловдив за Лондон. На същия ден прикачване на летище Станстед за Осло.

На 15 ноември отпътуване от Осло за Лондон, където прекарвате една бурна нощ и на 16 сутринта отлитате обратно за Пловдив.

Всичко това е възможно с RyanAir.

Евтини самолетни билети от Пловдив до Лондон Евтини самолетни билети от Пловдив до Осло

 

В края на октомври имате възможност да посетите Лондон за 80 евро в двете посоки с EasyJet. Цената не включва багаж и такса за издаване на билетите (безплатно, ако ползвате дебитна карта MasterCard).

Повече детайли за офертата:

Евтини самолетни билети до Лондон

 

 

Абонамент

Въведете Вашият е-мейл адрес, за да получавате последните промоции директно на него:

Следвайте ни в Google+